Skip to content
= menu sluit

Get Ready

Kan jij ook niet wachten om van start te gaan?

De Streetwise Cup is het grootste straatvoetbaltoernooi voor kinderen van 10 t/m 15 jaar van de Cruyff Courts en Krajicek Playgrounds. Het toernooi bestaat uit 4 speelrondes en er zijn 4 categorie├źn. Op deze pagina vind je alle info en downloads om je samen met jouw team goed voor te bereiden op het toernooi.

Kom je er toch niet helemaal uit? Stuur dan een mailtje naar info@streetwisecup.com.

Downloads voor organisatoren

Ga jij op een Krajicek Playground of Cruyff Court de Streetwise Cup organiseren? Download dan hier de toolkit, spelregels en wedstrijdkaartjes.

Op zoek naar de data en locaties van de kwartfinales van seizoen 2021/22? Zie het excel document hieronder!

Downloads voor communicatie

Wil je wat over de Streetwise Cup delen op social media of wil je een poster ophangen in de buurt? Download dan hier een handige template. En super als je ons op Instagram ook tagt in jouw berichten via @streetwisecupnl.

Veel gestelde vragen

 • Voor wie is de Streetwise Cup?

  Kinderen uit (aandachts)wijken voor wie buiten sporten en spelen niet vanzelfsprekend is. Er is een aparte poule voor jongens en meiden, die zijn verdeeld in de leeftijdscategorie├źn 10-12 en 13-15 jaar.

 • Wanneer vindt de Streetwise Cup plaats?

  De ruim 100 lokale voorrondes worden gespeeld van september 2021 t/m april 2022. Vervolgens zullen er kwartfinales, halve finales en een landelijke finaledag plaatsvinden. Bekijk de agenda op de homepage voor de exacte data.

 • Hoe kan ik mij aanmelden?

  Buurtsportcoaches, jongerenwerkers, Krajicek Scholarschippers en Cruyff Foundation Coaches kunnen een Krajicek Playground of Cruyff Court aanmelden voor de Streetwise Cup. De organisator krijgt alle informatie en materialen om zelf voorrondes van Streetwise Cup te organiseren. Aanmelden kan hier.

  Wil je ook meedoen als speler in een team? Benader dan (bijv) een buurtsportcoach die actief is bij jou in de buurt om je aan te melden. Als je niet weet met wie je contact op moet nemen, dan helpen wij om de juiste contactpersoon te vinden. Neem contact met ons op via info@streetwisecup.com

 • Hoe gaat de organisatie om met de coronamaatregelen?

  De coronamaatregelen wijzigen regelmatig en daarom is het verstandig om altijd de laatste maatregelen zowel op landelijk als lokaal niveau te checken. Zo zorgen we er samen voor dat we binnen de coronamaatregelen blijven handelen. Voor actuele informatie kun je het beste op de website van de Rijksoverheid kijken en afstemming zoeken met jouw lokale gemeente.

 • Waar vinden de voorrondes plaats?

  Op Cruyff Courts en Krajicek Playgrounds in 85 gemeenten in Nederland.

 • Wie organiseren de Streetwise Cup?

  De Streetwise Cup komt voort uit een bijzondere samenwerkingen tussen de Krajicek Foundation en de Johan Cruyff Foundation. Beide foundations zetten zich al 25 jaar in om de jeugd structureel in beweging te brengen en aan duizenden kinderen, voor wie dit niet vanzelfsprekend is, speelruimte te verschaffen.

 • Waar zijn de kwartfinales voor mijn regio?

  Belangrijke informatie over de kwartfinales zoals de locatie en de data van deze zijn te vinden vie onderstaande link.

Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Neem contact op via info@streetwisecup.com