Skip to content
= menu sluit
7 April 2022

Buurtsportcoach Ivana deelt haar ervaring!

Vóór de start van de kwartfinales worden deze periode nog de laatste voorrondes van de Streetwise Cup gespeeld. Zo ook vorige week in Leeuwarden, waar Ivana in samenwerking met andere buurtsportcoaches de voorrondes organiseerde.

"Het brengt de stad weer even samen!"

Buurtsportcoach Ivana

Ivana is actief als buurtsportcoach in Leeuwarden richt zich met haar team vooral op maatschappelijke doeleinden met sport hierbij als middel. De Streetwise Cup is hier een goed voorbeeld van volgens Ivana. Zij bevestigd; “Het thema gelijkheid onder de aandacht brengen door middel van voetbal en het gevoel van saamhorigheid in combinatie met de blije gezichten van de kinderen is enorm waardevol om te mogen ervaren!”. Hiernaast heeft Ivana gemerkt dat niet alleen kinderen elkaar ontmoeten op het Cruyff Court bij de Streetwise Cup, maar ook de ouders en omwonenden.

Ook een voorronde organiseren?

Op dit moment doen er 35 gemeentes mee en wordt de Streetwise Cup op 43 Playgrounds en Cruyff Courts gespeeld. Wil jij hier in het vervolg onderdeel van uitmaken? Voor huidig seizoen is aanmelding niet meer mogelijk. De inschrijvingen voor het seizoen 2022-2023 openen in september 2022.

De voorrondes van de Streetwise Cup worden gespeeld tot en met begin mei. De kwartfinales staan om de hoek en belangrijke informatie over deze kan je hier downloaden!