Skip to content
= menu sluit
16 June 2022

Klaar voor de finale?

Onderstaand bericht is ter informatie voor de deelnemers en bezoekers van de finale van de Streetwise Cup op 26 juni in Rotterdam.


Volgende week zondag strijden teams tijdens de finale voor de felbegeerde Streetwise Cup! Niemand minder dan Soufiane Touzani zal de prijs uitreiken en mede door alle side events die plaatsvinden rondom het toernooi belooft het een fantastische dag te worden. Lees deze mail goed door, want hier staat alle informatie over de finaledag.

Tijdschema
Vanaf 09.30 uur Teams aanmelden
10:45 uur Officiële opening
11:00 uur Start eerste wedstrijden
13.55 uur Pauze
14.30 uur Finales
15.50 uur Prijsuitreiking door Soufiane Touzani
16.00 uur Einde

Het programmaboekje, met daarin onder andere het speelschema, ontvangt iedereen bij aanmelding op de locatie.

Locatie
Op zondag 26 juni is het voor alle teams mogelijk om zich vanaf half 10 aan te melden bij Sportplaza Zuiderpark, Rotterdam.
Adres: Zuiderparkpromenade-Oost, 3084 EC in Rotterdam

Bekijk hier de plattegrond.

Vervoer
We willen alle deelnemende teams stimuleren om met het openbaar vervoer naar Rotterdam te komen. Deze reiskosten kunnen na afloop van het evenement gedeclareerd worden bij de organisatie, bewaar hiervoor het betaalbewijs. Het is mogelijk om vanaf station Rotterdam Centraal de metro te nemen naar Zuidplein, vanaf daar kan je lopend naar Sportplaza Zuiderpark.

Is het niet mogelijk om vanuit jullie locatie met het openbaar vervoer te komen? Neem dan uiterlijk aanstaande vrijdag (17 juni) contact met ons op via info@streetwisecup.com, dan kijken wij mee naar een alternatief.

Wedstrijden
De wedstrijden duren 10 minuten en worden 6 vs 6 tegen elkaar gespeeld. Net zoals bij de voorrondes zijn er aparte poules voor jongens en meiden, verdeeld in twee leeftijdscategorieën: van 10 tot 12 jaar en van 13 tot 15 jaar. Deze vier categorieën krijgen allemaal een eigen winnaar.

Eten / drinken
Er is lunch geregeld voor de deelnemers en coaches. Indien een van de deelnemers een allergie heeft, geef dit dan voorafgaand aan bij de organisatie.

Wij verwachten dat het eten/drinken dat aangeboden wordt voldoende is voor de deelnemers, toch adviseren wij om iets extra's mee te nemen aangezien het een lange dag is. De weersvoorspellingen zien er op dit moment goed uit, dus het kan het geen kwaad om zelf voldoende drinken mee te nemen. Op het park is er ook een watertappunt.

Kleding
Er wordt verwacht dat alle deelnemers voetbalkleren en voetbalschoenen dragen tijdens het evenement. Het is mogelijk om gebruik te maken van de kleedkamers van voetbalvereniging R.K.S.V. Spartaan 1920. Bekijk hier de looproute.

Er zijn kluisjes op het evenemententerrein aanwezig om waardevolle spullen op te bergen.

Publiek
Het is mogelijk om publiek mee te nemen naar de finaledag van de Streetwise Cup. Hoe meer aanmoediging er is, hoe feestelijker de dag! Er zijn tribunes waar publiek plaats kan nemen.

Side events
Naast voetballen is het ook mogelijk om te freerunnen, tennissen, rolstoelbasketballen, padellen, streetdancen en een potje FIFA22 te spelen tegen de E-sporters van Feyenoord, Sparta en Excelsior. Deze side events zijn openbaar en kan iedereen aan deelnemen.

Foto's en video's
Op zondag 26 juni zullen er vanuit de organisatie van de Streetwise Cup foto's en video's gemaakt worden. Hiervoor is het belangrijk dat ouders/verzorgers van de aanwezigen (tot 18 jaar) een toestemmingsformulier invullen. We willen jou, als coach, vragen om dit voorafgaand aan het evenement te laten tekenen door de ouders/verzorgers van de deelnemers. Als er geen toestemming gegeven wordt, dan zorgen wij ervoor dat dit duidelijk zichtbaar is voor de fotografen.

Vragen? Neem dan contact met ons op.

STREETWISE CUP X SPORTBEDRIJF ROTTERDAM

De finale wordt georganiseerd door de Streetwise Cup en Sportbedrijf Rotterdam. Samen met alle sportaanbieders en vrijwilligers gaan we er een fantastische dag van maken.